Lime Channel Strip in N4 - Buttons issue

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
bobdemaa
User Level I
User Level I
Posts: 15
Joined: Sun Dec 08, 2013 2:11 am

Lime Channel Strip in N4 - Buttons issue

Post by bobdemaa » Wed Mar 25, 2020 9:07 am

Seeing an issue where I'm using N4 to load Lime Channel Strip and the Comp
"On" button will not activate. Seems not to function so the compressor will not work.

MacOS 10.15.3
Reaper 6.0.5

Saw similar issue, but with different buttons using N4 to load Lime Channel Strip in Plugin Dr. only it was the LF band, and Filter sections where the On button would not engage.

B

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3668
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: Lime Channel Strip in N4 - Buttons issue

Post by Support » Thu Mar 26, 2020 11:09 am

You MUST use a superior UAE in N4 than Lime Acqua engine version.
Best regards,
Acustica Audio help-desk service and support.
https://www.acustica-audio.com/
Acustica Audio is a trademark of Acusticaudio SRL.

To contact Acustica Audio support go to the ‘Support’ in your Acustica Audio account.
We do not provide support via social networks, public forums, Acustica Audio forums, or email accounts.

bobdemaa
User Level I
User Level I
Posts: 15
Joined: Sun Dec 08, 2013 2:11 am

Re: Lime Channel Strip in N4 - Buttons issue

Post by bobdemaa » Fri Mar 27, 2020 12:27 am

UAE ? I'm sorry I don't know what that abbreviation is for.

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3668
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: Lime Channel Strip in N4 - Buttons issue

Post by Support » Fri Mar 27, 2020 12:47 pm

UAE = Universal Acqua Engine.
Best regards,
Acustica Audio help-desk service and support.
https://www.acustica-audio.com/
Acustica Audio is a trademark of Acusticaudio SRL.

To contact Acustica Audio support go to the ‘Support’ in your Acustica Audio account.
We do not provide support via social networks, public forums, Acustica Audio forums, or email accounts.

bobdemaa
User Level I
User Level I
Posts: 15
Joined: Sun Dec 08, 2013 2:11 am

Re: Lime Channel Strip in N4 - Buttons issue

Post by bobdemaa » Sat Mar 28, 2020 12:26 am

Hi Enrique.

Thank you, and to clarify on my end, I've got all the most up to date versions installed.

And also to update. For some reason, likely something going on over here, the Lime 2 N4 and Crimson N4 programs that I had issues with seemed to correct themselves? Again, not entirely sure what is happening because I verified the issue was happening in Logic, Reaper, and Plugin Doctor, but I did want to let you know that it seems to be fine now... :roll:

Thanks, stay safe!

B.

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3668
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: Lime Channel Strip in N4 - Buttons issue

Post by Support » Mon Mar 30, 2020 9:31 am

Consider following the issue report procedure: https://acusticaudio.freshdesk.com/supp ... rt-ticket-
Best regards,
Acustica Audio help-desk service and support.
https://www.acustica-audio.com/
Acustica Audio is a trademark of Acusticaudio SRL.

To contact Acustica Audio support go to the ‘Support’ in your Acustica Audio account.
We do not provide support via social networks, public forums, Acustica Audio forums, or email accounts.

Post Reply