Diamond EQ and Wavelab 9.5

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
Papa Branca
User Level 0
User Level 0
Posts: 1
Joined: Mon Mar 19, 2018 6:33 pm
Location: Denmark
Contact:

Diamond EQ and Wavelab 9.5

Post by Papa Branca » Mon Mar 19, 2018 6:39 pm

Hi everybody,

I´m working in Wavelab 9.5 ( mac ) and the Diamond EQ crashes Wavelab, when I hit render.
I dont know if it could because of the VST2 format ?
I have tested it with other plugins and no crashes has happened, but these plugins has only been VST and VST3.

Do you guys have any suggestions on what to do?


Hope that everbody is doing well :)

Jimmi

orangeoctane
User Level 0
User Level 0
Posts: 4
Joined: Thu May 26, 2016 11:18 pm

Re: Diamond EQ and Wavelab 9.5

Post by orangeoctane » Sun Jul 22, 2018 9:11 am

Did you get this fixed?
Every Acustica plugin I own crashes Wavelab 9.5 on Windows 10. Only when rendering.

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3459
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: Diamond EQ and Wavelab 9.5

Post by Support » Mon Jul 23, 2018 3:53 pm

Today we replicated this behavoir ONLY in Wavelab Pro 9.53 but we are not able to crash Wavelab Pro 9.10 with exact same VST2 files. We will contact Steinberg to get more detailed information about the internal changes done in Wavelab Pro 9.5x related with VST2 format. We suggest you to keep your Wavelab Pro in version 9.10 while we investigate the reasons of this crash.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com

Post Reply