Page 1 of 1

Lime Channel Strip in N4 - Buttons issue

Posted: Wed Mar 25, 2020 9:07 am
by bobdemaa
Seeing an issue where I'm using N4 to load Lime Channel Strip and the Comp
"On" button will not activate. Seems not to function so the compressor will not work.

MacOS 10.15.3
Reaper 6.0.5

Saw similar issue, but with different buttons using N4 to load Lime Channel Strip in Plugin Dr. only it was the LF band, and Filter sections where the On button would not engage.

B

Re: Lime Channel Strip in N4 - Buttons issue

Posted: Thu Mar 26, 2020 11:09 am
by Support
You MUST use a superior UAE in N4 than Lime Acqua engine version.

Re: Lime Channel Strip in N4 - Buttons issue

Posted: Fri Mar 27, 2020 12:27 am
by bobdemaa
UAE ? I'm sorry I don't know what that abbreviation is for.

Re: Lime Channel Strip in N4 - Buttons issue

Posted: Fri Mar 27, 2020 12:47 pm
by Support
UAE = Universal Acqua Engine.

Re: Lime Channel Strip in N4 - Buttons issue

Posted: Sat Mar 28, 2020 12:26 am
by bobdemaa
Hi Enrique.

Thank you, and to clarify on my end, I've got all the most up to date versions installed.

And also to update. For some reason, likely something going on over here, the Lime 2 N4 and Crimson N4 programs that I had issues with seemed to correct themselves? Again, not entirely sure what is happening because I verified the issue was happening in Logic, Reaper, and Plugin Doctor, but I did want to let you know that it seems to be fine now... :roll:

Thanks, stay safe!

B.

Re: Lime Channel Strip in N4 - Buttons issue

Posted: Mon Mar 30, 2020 9:31 am
by Support
Consider following the issue report procedure: https://acusticaudio.freshdesk.com/supp ... rt-ticket-