Lime Channel Strip Buggy

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
kenbobplus3db
User Level X
User Level X
Posts: 117
Joined: Wed Jul 27, 2016 9:58 pm

Lime Channel Strip Buggy

Post by kenbobplus3db » Fri Nov 17, 2017 8:02 pm

I've just submitted a ticket on the LIME channel strip. The 15 October 17 version is not loading the correct skins on LF and LMF eq sections.

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3681
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: Lime Channel Strip Buggy

Post by Support » Mon Nov 20, 2017 3:35 pm

Ticket was submitted 17.11.2017 18:59:41. Office and support service and 18:00:00. We will answer you today.
Best regards,
Acustica Audio help-desk service and support.
https://www.acustica-audio.com/
Acustica Audio is a trademark of Acusticaudio SRL.

To contact Acustica Audio support go to the ‘Support’ in your Acustica Audio account.
We do not provide support via social networks, public forums, Acustica Audio forums, or email accounts.

kenbobplus3db
User Level X
User Level X
Posts: 117
Joined: Wed Jul 27, 2016 9:58 pm

Re: Lime Channel Strip Buggy

Post by kenbobplus3db » Mon Nov 20, 2017 9:32 pm

Greetings LIME community! I've done a new install from the Aquarius app and am getting some weirdness in the LMF and LF EQ sections of the channel strip. Notice that in EQ B the frequency and Q controls are incorrect.
LimeStrip_IncorrectSkin.jpg
I also include a screenshot of the correct LIMEBUS EQ for comparison. Is anybody else seeing this behavior?
Lime_BusEQ_CorrectSkin.jpg

Post Reply