The single/double button row preamps

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
nicholasdover
User Level 0
User Level 0
Posts: 2
Joined: Thu Jan 10, 2019 11:04 pm

The single/double button row preamps

Post by nicholasdover » Tue Apr 02, 2019 1:32 am

I just bought lLime and the standalone pre has the single row of 11 buttons, but the manual and others on GS have the double row of 17 ? What's going on there - can I get the extra settings somewhere? Have I been accidentally sold an old version? Or have the extras been discontinued for some reason?
Thanks

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3681
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: The single/double button row preamps

Post by Support » Tue Apr 02, 2019 11:32 am

This is Lime Preamp user interface.

Capture.JPG

If you get different interface open a support ticket.
Best regards,
Acustica Audio help-desk service and support.
https://www.acustica-audio.com/
Acustica Audio is a trademark of Acusticaudio SRL.

To contact Acustica Audio support go to the ‘Support’ in your Acustica Audio account.
We do not provide support via social networks, public forums, Acustica Audio forums, or email accounts.

whatsisname
User Level II
User Level II
Posts: 21
Joined: Wed Apr 07, 2010 1:05 am

Re: The single/double button row preamps

Post by whatsisname » Sun Aug 11, 2019 8:51 pm

i am getting just the single row of preamps with the preamp module, hence no device C pres. i am using the trial at the moment. confused. i should be seeing the preamp module 2 rows as posted above?

miracledee
User Level 0
User Level 0
Posts: 3
Joined: Sat Nov 20, 2010 8:00 am

Re: The single/double button row preamps

Post by miracledee » Mon Aug 12, 2019 9:19 am

TRIAL is different from the full version of LIME. Uninstall trial first and then reinstall the purchased LIME (full) using aquarius. That should work.

Post Reply