cant see the seperate modules of Sand in Studio one SOLVED

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
martel80
User Level IV
User Level IV
Posts: 40
Joined: Sat Aug 29, 2015 11:25 am

cant see the seperate modules of Sand in Studio one SOLVED

Post by martel80 » Sat Jun 24, 2017 2:32 am

=======SOLVED/ closed==============

So I've bought SANDFAB4 from another user last week and received my license from Acustica this morning.

I've proceeded and installed the strip as I totally forgot about the seperate modules.

But when I remembered, I went on the acustica anthusiast page and someone told me I had to install the other release H aswell to get modules working.

They were installed in c:/programfiles/vstplugins/acustica/

Aquariuslite show them all as authorised but none are showing in the Studio One plugin browser.

I've refreshed my plugin list about 5 times and entered manualy the acustica folder in studio one to make sure he saw them....but still nothing.

Whats wrong with my seperate modules ?

Thank you for helping me.
Last edited by martel80 on Tue Jun 27, 2017 4:32 pm, edited 1 time in total.

martel80
User Level IV
User Level IV
Posts: 40
Joined: Sat Aug 29, 2015 11:25 am

Re: cant see the seperate modules of Sand in Studio one

Post by martel80 » Tue Jun 27, 2017 4:31 pm

Ok, so heres what I did to solve the issue.
-reset the blacklist in Studio One
Uncheck the ''read Only'' in folder properties both for the vstplugin folder and the acustica folders.
-Reinstalled everything and reauthorised everything .

Reopened Studio One.

TaDAAaaaaam

It work A1 !

Thank you very much to David Magro in the Austica Audiophiles for helping me out.

closed.

dasdeck
User Level 0
User Level 0
Posts: 2
Joined: Thu Aug 12, 2010 6:15 am

Re: cant see the seperate modules of Sand in Studio one SOLVED

Post by dasdeck » Sat Feb 17, 2018 12:36 pm

Hi!

I have a similar issue here!

I wanted to use the single compressor of sand etc. but they are not there.
A reinstall through Aquarius did not solve the isse.

Cheers!

JM

dasdeck
User Level 0
User Level 0
Posts: 2
Joined: Thu Aug 12, 2010 6:15 am

Re: cant see the seperate modules of Sand in Studio one SOLVED

Post by dasdeck » Mon Feb 19, 2018 8:31 pm

Got it solved! Nevermind!

Cheers!

JM

Post Reply