Plugins are not Shown In H******* Mixbus 2.5

If you need to write about anything else please do it here..
padredetuhijo
User Level 0
User Level 0
Posts: 2
Joined: Wed Dec 12, 2012 5:22 am

Re: Plugins are not Shown In H******* Mixbus 2.5

Post by padredetuhijo » Sat Aug 08, 2015 7:15 pm

Any news on this?

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3234
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: Plugins are not Shown In H******* Mixbus 2.5

Post by Support » Sat Aug 08, 2015 7:52 pm

Mixbus 2.5 or 3.0?
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com

padredetuhijo
User Level 0
User Level 0
Posts: 2
Joined: Wed Dec 12, 2012 5:22 am

Re: Plugins are not Shown In H******* Mixbus 2.5

Post by padredetuhijo » Sun Aug 23, 2015 10:15 pm

Planning on buying mixbus 3. Are there any issues with acqua plugins?

User avatar
himhui
Expert
Expert
Posts: 1175
Joined: Sun Mar 28, 2010 6:04 pm

Re: Plugins are not Shown In H******* Mixbus 2.5

Post by himhui » Mon Aug 24, 2015 4:37 am

padredetuhijo wrote:Planning on buying mixbus 3. Are there any issues with acqua plugins?
If acqua is on mono track, signal goes to the left channel only even though with a versatile mono version. By the way, PDC still has problem.
97v4 /Win10 x64 /64G ram /Nvidia Quadro K620
Reaper 5.7/X-Touch
Prism Orpheus /RME Babyface Pro

Post Reply