Page 1 of 2

Forum problems?

Posted: Fri Sep 14, 2012 5:53 pm
by ericus
Anybody else having problems with "View active topics" ?


Not working anymore for me...just shows me one post called "If the authorization expires"

Re: Forum problems?

Posted: Fri Sep 14, 2012 7:29 pm
by RJHollins
Hi ericus,

I seems to be a huge spamming issue getting through that could be messing things up.

This 'crap' must be what Enrique had mentioned that he constantly deals with. What a pain...

Re: Forum problems?

Posted: Fri Sep 14, 2012 8:35 pm
by mpodrug
My God, I've never see such massive spamming elsewhere. I wonder if there any nebula haters out there trying to mess things up here.

Re: Forum problems?

Posted: Sat Sep 15, 2012 2:22 pm
by Tim Petherick
I can't seem to post a new topic, Anyone else?

Re: Forum problems?

Posted: Sat Sep 15, 2012 4:46 pm
by giancarlo
The link is hidden (but is active).
We are working to solve the issue

Re: Forum problems?

Posted: Sat Sep 15, 2012 11:57 pm
by giancarlo
Issue solved.
Thanks

Re: Forum problems?

Posted: Tue Sep 18, 2012 9:27 pm
by elam
Thanks G.
It's not fixed here.

And it's a pain in the a$$...

Re: Forum problems?

Posted: Tue Sep 18, 2012 10:22 pm
by Antonello
What do you mean?
Please give more details.

Thanks

Re: Forum problems?

Posted: Fri Sep 21, 2012 9:33 pm
by ericus
[quote="ericus"]Anybody else having problems with "View active topics" ?


Not working anymore for me...just shows me one post called "If the authorization expires"[/quote]


Will this function be back some day?

Re: Forum problems?

Posted: Fri Sep 21, 2012 9:34 pm
by ericus
Also, the Edit button (and Delete, Report and Reply with quote) are still hidden. We can still access the functions but there is no icon.

Re: Forum problems?

Posted: Sat Sep 22, 2012 11:40 am
by enriquesilveti
Thank you report. We will test ASAP.

Re: Forum problems?

Posted: Sat Sep 22, 2012 12:59 pm
by Antonello
We migrated the forum (1 week ago) to last phpbb3 version for security reason.
Some features changed or losed.
We will work to replace them.
Please continue to report the bugs.

Thanks

Re: Forum problems?

Posted: Sat Sep 22, 2012 2:06 pm
by enriquesilveti
OK. Thank you!

Re: Forum problems?

Posted: Sun Sep 23, 2012 5:56 pm
by ericus
Hey! The "View active topics" function is back on track! :mrgreen:

The Edit, Delete, Reply wih quote icons are still not showing.

Re: Forum problems?

Posted: Sun Sep 23, 2012 6:55 pm
by enriquesilveti
The Edit, Delete, Reply wih quote icons are still not showing.