Forum problems?

If you need to write about anything else please do it here..
ericus
Member
Member
Posts: 243
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:37 pm

Forum problems?

Post by ericus » Fri Sep 14, 2012 5:53 pm

Anybody else having problems with "View active topics" ?


Not working anymore for me...just shows me one post called "If the authorization expires"

RJHollins
Expert
Expert
Posts: 3970
Joined: Sun Mar 28, 2010 5:53 pm

Re: Forum problems?

Post by RJHollins » Fri Sep 14, 2012 7:29 pm

Hi ericus,

I seems to be a huge spamming issue getting through that could be messing things up.

This 'crap' must be what Enrique had mentioned that he constantly deals with. What a pain...

mpodrug
User Level X
User Level X
Posts: 108
Joined: Thu Apr 01, 2010 12:41 pm

Re: Forum problems?

Post by mpodrug » Fri Sep 14, 2012 8:35 pm

My God, I've never see such massive spamming elsewhere. I wonder if there any nebula haters out there trying to mess things up here.

User avatar
Tim Petherick
Expert
Expert
Posts: 1771
Joined: Sat Apr 17, 2010 4:07 pm
Location: Bath , Uk

Re: Forum problems?

Post by Tim Petherick » Sat Sep 15, 2012 2:22 pm

I can't seem to post a new topic, Anyone else?

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11205
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Forum problems?

Post by giancarlo » Sat Sep 15, 2012 4:46 pm

The link is hidden (but is active).
We are working to solve the issue

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11205
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Forum problems?

Post by giancarlo » Sat Sep 15, 2012 11:57 pm

Issue solved.
Thanks

elam
Vip Member
Vip Member
Posts: 425
Joined: Sat May 15, 2010 5:42 pm

Re: Forum problems?

Post by elam » Tue Sep 18, 2012 9:27 pm

Thanks G.
It's not fixed here.

And it's a pain in the a$$...

User avatar
Antonello
God Administrator
God Administrator
Posts: 344
Joined: Sun Sep 16, 2012 10:05 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Forum problems?

Post by Antonello » Tue Sep 18, 2012 10:22 pm

What do you mean?
Please give more details.

Thanks

ericus
Member
Member
Posts: 243
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:37 pm

Re: Forum problems?

Post by ericus » Fri Sep 21, 2012 9:33 pm

[quote="ericus"]Anybody else having problems with "View active topics" ?


Not working anymore for me...just shows me one post called "If the authorization expires"[/quote]


Will this function be back some day?

ericus
Member
Member
Posts: 243
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:37 pm

Re: Forum problems?

Post by ericus » Fri Sep 21, 2012 9:34 pm

Also, the Edit button (and Delete, Report and Reply with quote) are still hidden. We can still access the functions but there is no icon.

User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
Posts: 2861
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires
Contact:

Re: Forum problems?

Post by enriquesilveti » Sat Sep 22, 2012 11:40 am

Thank you report. We will test ASAP.

User avatar
Antonello
God Administrator
God Administrator
Posts: 344
Joined: Sun Sep 16, 2012 10:05 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Forum problems?

Post by Antonello » Sat Sep 22, 2012 12:59 pm

We migrated the forum (1 week ago) to last phpbb3 version for security reason.
Some features changed or losed.
We will work to replace them.
Please continue to report the bugs.

Thanks

User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
Posts: 2861
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires
Contact:

Re: Forum problems?

Post by enriquesilveti » Sat Sep 22, 2012 2:06 pm

OK. Thank you!

ericus
Member
Member
Posts: 243
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:37 pm

Re: Forum problems?

Post by ericus » Sun Sep 23, 2012 5:56 pm

Hey! The "View active topics" function is back on track! :mrgreen:

The Edit, Delete, Reply wih quote icons are still not showing.

User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
Posts: 2861
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires
Contact:

Re: Forum problems?

Post by enriquesilveti » Sun Sep 23, 2012 6:55 pm

The Edit, Delete, Reply wih quote icons are still not showing.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (W10 1803 | OSX 10.13.6 | i7-4870 | 16 GB | 512 GB SSD)
SP4 (W10 1903 | i5-6300 | 8 GB | 256 GB SSD)
Digiface Dante | Lyra2 | Rednet AM2
VM U18 | VM W10 1803 | VM OSX 10.13
N4/NAT4 | SPX4 | RX7 | LN2C | SMAART8 | R5 | PT2019 | PX11 | NIK5

Post Reply