AQUAMARINE3 (AQ3)

Share your experience, tips & tricks, show off your music.
[email protected]
User Level II
User Level II
Posts: 27
Joined: Sun Oct 13, 2013 4:52 pm

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by [email protected] » Tue Sep 13, 2016 7:17 pm

Thanks for the update, what did changed?

Andrums
Vip Member
Vip Member
Posts: 406
Joined: Wed Mar 31, 2010 8:03 am

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by Andrums » Tue Sep 13, 2016 8:48 pm

[email protected] wrote:Thanks for the update, what did changed?
I think improved the GR meter and 48- 88 pack

[email protected]
User Level II
User Level II
Posts: 27
Joined: Sun Oct 13, 2013 4:52 pm

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by [email protected] » Tue Sep 13, 2016 10:11 pm

Andrums wrote:
[email protected] wrote:Thanks for the update, what did changed?
I think improved the GR meter and 48- 88 pack
Cool, thanks for the information

kenbobplus3db
User Level X
User Level X
Posts: 104
Joined: Wed Jul 27, 2016 9:58 pm

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by kenbobplus3db » Wed Sep 14, 2016 5:42 pm

Do I need to uninstall version D and do a new install on version F or can I just install the new package over the old location?

User avatar
solarduan
User Level VIII
User Level VIII
Posts: 82
Joined: Sun Mar 01, 2015 11:05 am
Location: Chengdu City,Sichuan Province,China mainland

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by solarduan » Wed Sep 14, 2016 6:18 pm

kenbobplus3db wrote:Do I need to uninstall version D and do a new install on version F or can I just install the new package over the old location?
No need,you could just install the new version,the previous version files will be moved into trash by installation script. ;)
Facebookhttps://www.facebook.com/christopher.duran.946
The Official dealer of Acustica Audio products in China mainland
Acustica Audio中国大陆唯一授权经销商:
Chengdu Audiophile Technology Co.,Ltd. of China mainland

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3556
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by Support » Wed Sep 14, 2016 6:52 pm

kenbobplus3db wrote:Do I need to uninstall version D and do a new install on version F or can I just install the new package over the old location?
If you not changed path or you didn't edit any XML file, you can run installer and overwrite old files.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com

kenbobplus3db
User Level X
User Level X
Posts: 104
Joined: Wed Jul 27, 2016 9:58 pm

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by kenbobplus3db » Wed Sep 14, 2016 8:01 pm

Thank you, Sir!

User avatar
markgalup
Expert
Expert
Posts: 570
Joined: Sun Feb 10, 2013 6:15 am
Location: Nashville, TN
Contact:

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by markgalup » Thu Sep 15, 2016 8:42 pm

Using Aquamarine3 on channels for the first time today... Whenever I engage either compressor section while audio is passing through, the audio silences throughout my entire pro tools session, requring a full restart. I am using it in Bluecat's Patchwork in PT12 in a 48k session. Any thoughts on this?

Thanks,
Mark
Mark Galup
Producer/Mixer/MFiT-Approved Mastering Engineer
MarkGalup.com
ReelRecording.com
Facebook | Twitter | Instagram

Acustica Audio Dealer for the USA -> Contact me for US Discounts

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3556
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by Support » Fri Sep 16, 2016 3:05 pm

markgalup wrote:Using Aquamarine3 on channels for the first time today... Whenever I engage either compressor section while audio is passing through, the audio silences throughout my entire pro tools session, requring a full restart. I am using it in Bluecat's Patchwork in PT12 in a 48k session. Any thoughts on this?

Thanks,
Mark
Patchwork is using the same version of JUCE AAX wrapper than us, test with out Patchwork and report us result in a support ticket.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com

Frogy
User Level IV
User Level IV
Posts: 43
Joined: Mon Nov 08, 2010 10:39 pm

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by Frogy » Fri Sep 16, 2016 5:15 pm

When will the MacOS AU update be available please? Seems like a long delay after Windows was uploaded. :cry:

User avatar
be a gorilla
Member
Member
Posts: 344
Joined: Wed Nov 05, 2014 10:09 pm

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by be a gorilla » Fri Sep 16, 2016 8:01 pm

Frogy wrote:When will the MacOS AU update be available please? Seems like a long delay after Windows was uploaded. :cry:
+1

User avatar
Phelix
Member
Member
Posts: 224
Joined: Fri Oct 31, 2014 2:26 pm

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by Phelix » Mon Sep 19, 2016 12:35 pm

FYI
v1_4_097 for Mac is now available.
.
Ableton⎜Studio One⎜Reaper⎜VST2⎜macOS10.13⎜[email protected]/32GB⎜RME ADI-2 Pro⎜ATC

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3556
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by Support » Tue Sep 20, 2016 1:05 pm

Acquamarine version 1.4.090 for OSX and Windows, format VST2, AU and AAX installer are in product dashboard download section.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com

User avatar
Phelix
Member
Member
Posts: 224
Joined: Fri Oct 31, 2014 2:26 pm

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by Phelix » Tue Sep 20, 2016 4:00 pm

Thanks,
a bit confused here,

Yesterday I installed v1.4.097
Today you uploaded v1.4.090.0 rel F

Which one is newer?
.
Ableton⎜Studio One⎜Reaper⎜VST2⎜macOS10.13⎜[email protected]/32GB⎜RME ADI-2 Pro⎜ATC

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3556
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by Support » Tue Sep 20, 2016 4:11 pm

Phelix wrote:Thanks,
a bit confused here,

Yesterday I installed v1.4.097
Today you uploaded v1.4.090.0 rel F

Which one is newer?
Edited installer files names.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com

Post Reply