AQUAMARINE3 (AQ3)

Share your experience, tips & tricks, show off your music.
Post Reply
User avatar
fabio.migliorati
Member
Member
Posts: 290
Joined: Mon Mar 09, 2015 3:16 pm

AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by fabio.migliorati » Fri Jul 29, 2016 7:19 pm

aquamarine3_promok_small.png
http://acustica-audio.com/index.php?pag ... Itemid=189

AQUAMARINE3 & AQUAMARINE3 trial are AVAILABLE for WIN customers! OSX VERSIONS as soon as possible
SPECIAL PRICE ( 20% OFF)

Upgraded from Murano Compressor developed as a high end mastering unit and equipped with new powerful features...
(More details in our user's manual to discover the amazing features of our Aquamarine3).

Direct link to download our User's Manual:
https://app.box.com/shared/static/3qwpi ... sakifb.pdf

mightymosaic
Member
Member
Posts: 298
Joined: Fri Feb 08, 2013 11:17 am

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by mightymosaic » Fri Jul 29, 2016 7:26 pm

Installing!

User avatar
nverxion
Member
Member
Posts: 208
Joined: Sat Jun 15, 2013 9:11 pm
Location: Los Angeles
Contact:

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by nverxion » Fri Jul 29, 2016 7:37 pm

This is awesome. Two new Acquas just in time for my birthday. It's like you guys knew or something. Love it.
Azure / Amethyst / AQ3 / Cobalt / Coral / Crimson / Diamond / Emerald / Green / Ivory / Magenta / Navy / Neo / Ochre / Orange / Pearl / Pink / Red / Sand / Scarlet / Tan / Nebula 3 Server

mightymosaic
Member
Member
Posts: 298
Joined: Fri Feb 08, 2013 11:17 am

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by mightymosaic » Fri Jul 29, 2016 7:39 pm

WOOOW!

AQ3 is absolutely stunning. The tone and character is beautiful

EmilD
User Level III
User Level III
Posts: 33
Joined: Thu Mar 19, 2015 12:57 pm

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by EmilD » Fri Jul 29, 2016 7:56 pm

Considering i have the "old" version, Murano (Aquamarine), shall i just download the new installer, authorize it and it will run?

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11165
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by giancarlo » Fri Jul 29, 2016 7:59 pm

Yes as different plugin.... I don't remember if it should be authorized again, I think not

Brian
Vip Member
Vip Member
Posts: 372
Joined: Fri Sep 24, 2010 5:10 pm
Location: Taipei, Taiwan / San Francisco, CA

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by Brian » Fri Jul 29, 2016 8:19 pm

Confirmed, no need for additional auth. I had A1 and Murano2 installed, and Aquamarine3 ran from the same .AUT files.
Official dealer of Acustica Audio products in Taiwan.
Acustica Audio台灣授權經銷商
[email protected]

Mixing/Mastering Engineer at Sentient Sound Labs 覺知音樂工作室

Win10 x64 | Reaper5 | PT12 | Ableton Live 9

Brian
Vip Member
Vip Member
Posts: 372
Joined: Fri Sep 24, 2010 5:10 pm
Location: Taipei, Taiwan / San Francisco, CA

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by Brian » Fri Jul 29, 2016 8:39 pm

There's one error in the GUI - The ratio of 3:1 appears twice - (1.2, 2, 3, 4, 3, FLOOD) instead of (1.2, 2, 3, 4, 6, FLOOD)

I've opened a ticket already.

Otherwise...sound is good so far, very good.
Official dealer of Acustica Audio products in Taiwan.
Acustica Audio台灣授權經銷商
[email protected]

Mixing/Mastering Engineer at Sentient Sound Labs 覺知音樂工作室

Win10 x64 | Reaper5 | PT12 | Ableton Live 9

User avatar
Thierr7
Vip Member
Vip Member
Posts: 450
Joined: Sat Jan 28, 2012 8:52 am
Contact:

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by Thierr7 » Fri Jul 29, 2016 9:43 pm

Awesome Guys ! Sounds Great ... Just had a quick try for now but it sounds really promising . Looks good too :D

Thanks for your hard work , i wasn't expecting it that soon.

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11165
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by giancarlo » Fri Jul 29, 2016 9:50 pm

yes there was a bit of confusion on ratio and this little mistake was reported from betatesters, we know that... but marco is now in vacation, you need to wait at least 2 weeks for fixes ;)
we were forced to run in order to release the product before our vacations.

Take this release with a grain of salt, I completed the shapes just today, using all our latest techniques.
This plug-in is fully program dependent. Please read the user manual (and if you find mistakes just wait a couple of weeks ahaha), it is very very informative

lubomba
Member
Member
Posts: 220
Joined: Sat Aug 18, 2012 8:23 pm

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by lubomba » Fri Jul 29, 2016 10:13 pm

Oh no I need a new slot for a license then cause I switched computer and all AQM slots are used already...

Don't go on vacation before I can authorize it PLEASE!!!

Brian wrote:Confirmed, no need for additional auth. I had A1 and Murano2 installed, and Aquamarine3 ran from the same .AUT files.

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11165
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by giancarlo » Fri Jul 29, 2016 10:21 pm

Enrique, fabio, chiara and Claudia will be in the office...

filterfilter
User Level VIII
User Level VIII
Posts: 87
Joined: Thu Oct 07, 2010 5:10 pm

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by filterfilter » Sat Jul 30, 2016 2:10 am

I got it working....finally...it sounds goood so far, but this babe is complex...need to learn it...

ceemusic
Member
Member
Posts: 327
Joined: Sun Oct 11, 2015 5:42 pm

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by ceemusic » Sat Jul 30, 2016 4:59 am

Using the demo I'm getting delay+feedback when selecting between Meters section or Discrete in-out with audio playback. This is using H******* Mixbus ATM, is this typical behavior of the comp or daw specific?

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11165
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: AQUAMARINE3 (AQ3)

Post by giancarlo » Sat Jul 30, 2016 7:38 am

They reporter out in last beta we are looking for the bug
They confirmed working at 44 and not working at 96
The bug is easy to fix, but we don't know how much time is left for solving it because both Francesco and I will be on vacation in few hours, we'll keep you updated

Post Reply