Freeze when Opto & Discrete compressors both on

Share your experience, tips & tricks, show off your music.
Post Reply
cyberluke
User Level 0
User Level 0
Posts: 1
Joined: Sun Sep 04, 2011 9:23 am

Freeze when Opto & Discrete compressors both on

Post by cyberluke » Wed May 16, 2018 8:55 pm

I have Intel i7 - 6 core (12 threads), 3.4 Ghz base frequency - desktop - a lot of power. Soundcard PCI Express RME, buffer can go up to 4096.

Tried all the settings, but always when I turn on both compressors Opto & Discrete with switch to IN position it starts skipping. Is this normal? There is no scenario when these two could work together.

RJHollins
Expert
Expert
Posts: 3749
Joined: Sun Mar 28, 2010 5:53 pm

Re: Freeze when Opto & Discrete compressors both on

Post by RJHollins » Wed May 16, 2018 9:00 pm

have no details ... but this does not seem normal at all.

possibly check your DAW settings.
i7-5820k, MSI X99A Plus, 16 GIG Ram, Noctua NH-D14, Win-7 Pro [64-bit], Reaper-64

NVC [Nebula Virtual Controllers]

aaronnarace
User Level 0
User Level 0
Posts: 1
Joined: Fri Jan 24, 2014 9:20 am

Re: Freeze when Opto & Discrete compressors both on

Post by aaronnarace » Thu Nov 01, 2018 6:57 am

Hey man,

I had some problems with this compressor but with too many instances. I recently saw a post about the daw Repear and it's efficiency. Now I'm using Reaper and multiple instances of Aquamarine!

Try it in Reaper, you may not get the same issue.

Peace!

Post Reply