TITANIUM rel H v1.3.907

Share your experience, tips & tricks, show off your music.
User avatar
andiw
User Level IX
User Level IX
Posts: 93
Joined: Thu Dec 22, 2011 8:33 pm
Location: Berlin, Germany
Contact:

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by andiw » Sun Sep 13, 2015 6:35 pm

I'm using Titanium with StudioOne 3 and the control link function to use my midi controller to turn the knobs.

Just the threshold knob is working in the opposite direction: when I turn my midi controller knob cw the Titanium threshold GUI knob turns ccw.

All other knobs work fine. Can you please change that, G?
my music: aj-guitar.com

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11125
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by giancarlo » Tue Sep 15, 2015 6:35 pm

only in midi? well we could add this feature (we are adding other similar features, for example parameter name could be edited).

User avatar
andiw
User Level IX
User Level IX
Posts: 93
Joined: Thu Dec 22, 2011 8:33 pm
Location: Berlin, Germany
Contact:

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by andiw » Wed Sep 16, 2015 10:09 am

I think Nebula 'talks' to S1 via host automation and not via midi ...
my music: aj-guitar.com

User avatar
jfjer379
Expert
Expert
Posts: 1166
Joined: Wed Sep 04, 2013 1:22 pm

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by jfjer379 » Sun Sep 20, 2015 4:18 pm

i still would like a trial of the single band titanium

please Acustica make this happen :)
I7 5820k • RME • Reaper64 • Win7 64 • Amethyst • Coral • Ebony • Emerald • Gold • Honey • Ivory3 • LIME • Navy • Pearl • Pink • Pink Comp Bundle • Sand • Titanium2 • White2 • N3s • N4

dacaveprods
Member
Member
Posts: 250
Joined: Tue Mar 30, 2010 11:36 pm

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by dacaveprods » Sun Sep 20, 2015 8:38 pm

Lol...

User avatar
jfjer379
Expert
Expert
Posts: 1166
Joined: Wed Sep 04, 2013 1:22 pm

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by jfjer379 » Sat Oct 10, 2015 6:30 pm

Im seeing that the Titanium trial is gone, is it getting updated to core7 right now ? And is Titanium trial getting up again with both multi and single band in the trial ?
I7 5820k • RME • Reaper64 • Win7 64 • Amethyst • Coral • Ebony • Emerald • Gold • Honey • Ivory3 • LIME • Navy • Pearl • Pink • Pink Comp Bundle • Sand • Titanium2 • White2 • N3s • N4

gussyg
User Level X
User Level X
Posts: 107
Joined: Mon Nov 08, 2010 9:29 pm

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by gussyg » Sat Oct 10, 2015 7:54 pm

please god let it be so !!!
core 7 :mrgreen:

bassmonkeys
User Level I
User Level I
Posts: 11
Joined: Thu Nov 21, 2013 2:51 pm

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by bassmonkeys » Fri Oct 30, 2015 2:27 pm

Hi Guys. My first post (hello!)

I'm a long time happy Nebula and now Acqua user. Just bought Titanium! What a beast :D

ok one big problem i have... when my DAW (bitwig) buffer is set to 256 Titanium CPU is fine. However when DAW buffer is increased to say 1024 - the Titanium CPU is crazy bad!!! (it should be the other way around!) please can somebody suggest fix. No other plugins including Nebula has this issue.

See attached screen grabs:
256.png
256 Buffer
1024.png
1024 Buffer
I am on Mac osx 10.10.5
Thanks
Dale

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11125
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by giancarlo » Fri Oct 30, 2015 10:17 pm

ok it should be solved starting from version 1.4.007
Wait for next update: if the trouble persists just open a ticket

bassmonkeys
User Level I
User Level I
Posts: 11
Joined: Thu Nov 21, 2013 2:51 pm

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by bassmonkeys » Mon Nov 02, 2015 6:20 pm

ok it should be solved starting from version 1.4.007
Wait for next update: if the trouble persists just open a ticket
thank you!! I will let you know

DWCastillo
User Level 0
User Level 0
Posts: 3
Joined: Fri Jun 05, 2015 3:02 am

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by DWCastillo » Sun Dec 06, 2015 5:37 pm

Just noting that I'm experiencing a GUI freeze on this version (OSX Yosemite). Is this still a known issue?

Looking forward to a Core 7 update!

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3413
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by Support » Tue Dec 08, 2015 2:27 pm

DWCastillo wrote:Just noting that I'm experiencing a GUI freeze on this version (OSX Yosemite). Is this still a known issue?

Looking forward to a Core 7 update!
Currently we develop for 2 architectures, 3 plug-in formats, and 2 frameworks. No all combinations are possible, but 2x2x3 is equal to 12, so there are many possibilities.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com

DWCastillo
User Level 0
User Level 0
Posts: 3
Joined: Fri Jun 05, 2015 3:02 am

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by DWCastillo » Tue Dec 08, 2015 3:21 pm

Are there any plans to resolve the GUI freeze?

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3413
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by Support » Tue Dec 08, 2015 4:13 pm

DWCastillo wrote:Are there any plans to resolve the GUI freeze?
If you query is related with AU format, 32 bits architecture, running in a host with 64 bits architecture in a OS OSX with 64 bits architecture, the response is: with the current framework used for titanium is not possible, after update Titanium to CORE7, we will release new version of AU with a new framework that solve this bad behavior.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com

mmarra
User Level VII
User Level VII
Posts: 79
Joined: Fri Mar 18, 2011 8:53 pm

Re: TITANIUM rel H v1.3.907

Post by mmarra » Mon Dec 14, 2015 2:58 pm

Hello, I am interesting in purchasing the Acustica Titanium but since there is no demo version available yet would someone be able to run a 2 channel stereo mix I have through the plugin?

Please PM me and I will provide you with the mix and settings...Thank you.

Post Reply