Titanium and Sonar X3 - error

Share your experience, tips & tricks, show off your music.
Post Reply
PeterSky
User Level 0
User Level 0
Posts: 7
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:56 pm

Titanium and Sonar X3 - error

Post by PeterSky » Thu Feb 19, 2015 9:11 pm

After running Titanium, when I want to add to instert another plug design throws an error and hangs X3.

Any ideas?

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11214
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Titanium and Sonar X3 - error

Post by giancarlo » Thu Feb 19, 2015 9:32 pm

open a ticket: we have new versions which could solve your issue

TranscendingMusic
Expert
Expert
Posts: 1263
Joined: Sat Mar 27, 2010 7:01 am
Location: USA

Re: Titanium and Sonar X3 - error

Post by TranscendingMusic » Thu Feb 19, 2015 9:40 pm

PeterSky wrote:After running Titanium, when I want to add to instert another plug design throws an error and hangs X3.

Any ideas?
Peter I run and test on Sonar X3. Are you running X3e?

And just to be clear, are you saying when you insert another plugin from a different company along with Titanium in the session, X3 hangs?
Cubase Pro 10.0.60 x64
Ryzen 2700x | Win 10 x64

PeterSky
User Level 0
User Level 0
Posts: 7
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:56 pm

Re: Titanium and Sonar X3 - error

Post by PeterSky » Thu Feb 19, 2015 9:40 pm

I have version 1.3.871.0 rel G

TranscendingMusic
Expert
Expert
Posts: 1263
Joined: Sat Mar 27, 2010 7:01 am
Location: USA

Re: Titanium and Sonar X3 - error

Post by TranscendingMusic » Thu Feb 19, 2015 9:50 pm

PeterSky wrote:I have version 1.3.871.0 rel G
Is your Sonar up to date? X3e?

And which plugin are you trying to add after Titanium that crashes Sonar?
Cubase Pro 10.0.60 x64
Ryzen 2700x | Win 10 x64

PeterSky
User Level 0
User Level 0
Posts: 7
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:56 pm

Re: Titanium and Sonar X3 - error

Post by PeterSky » Thu Feb 19, 2015 11:58 pm

TranscendingMusic wrote:
PeterSky wrote:After running Titanium, when I want to add to instert another plug design throws an error and hangs X3.

Any ideas?
Peter I run and test on Sonar X3. Are you running X3e?

And just to be clear, are you saying when you insert another plugin from a different company along with Titanium in the session, X3 hangs?
Yes, Sonar X3e.

Titanium put on the insert followed by a third-party plug and X3 hangs.

TranscendingMusic
Expert
Expert
Posts: 1263
Joined: Sat Mar 27, 2010 7:01 am
Location: USA

Re: Titanium and Sonar X3 - error

Post by TranscendingMusic » Fri Feb 20, 2015 12:32 am

PeterSky wrote:
TranscendingMusic wrote:
PeterSky wrote:After running Titanium, when I want to add to instert another plug design throws an error and hangs X3.

Any ideas?
Peter I run and test on Sonar X3. Are you running X3e?

And just to be clear, are you saying when you insert another plugin from a different company along with Titanium in the session, X3 hangs?
Yes, Sonar X3e.

Titanium put on the insert followed by a third-party plug and X3 hangs.
ok I am not able to re-create this hang. I tried all 3 Titaniums and then inserted many other 3rd party plugins.
So definitely submit a tech support ticket.

Which 3rd party plugin are you inserting by the way?
Cubase Pro 10.0.60 x64
Ryzen 2700x | Win 10 x64

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3667
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: Titanium and Sonar X3 - error

Post by Support » Fri Feb 20, 2015 5:47 pm

We are bug hunting in Sonar. Please submit your support ticket and send us an small example session.
Best regards,
Acustica Audio help-desk service and support.
https://www.acustica-audio.com/
Acustica Audio is a trademark of Acusticaudio SRL.

To contact Acustica Audio support go to the ‘Support’ in your Acustica Audio account.
We do not provide support via social networks, public forums, Acustica Audio forums, or email accounts.

PeterSky
User Level 0
User Level 0
Posts: 7
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:56 pm

Re: Titanium and Sonar X3 - error

Post by PeterSky » Fri Feb 27, 2015 6:12 pm

Already running Ok.

Thx.

Post Reply