Page 24 of 26

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Fri Feb 20, 2015 5:56 pm
by Support
timdestexhe wrote:Ok I've now manually removed the older version and installed the new, now the modified date indead says 9 FEB BUT only on the 32 bit, not on the 64bit! EDIT: so indeed the bugs are not fixed here. :( EDIT 2 : Oh boy, actually the titanium seems to be fixed now I just realised the bug is being caused by magenta :) Damnit.
Submit a support ticket.

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Sun Mar 01, 2015 4:44 am
by tumburu
A change log would be useful. And I mean that for the whole Aqua line updates.

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Sun Mar 01, 2015 9:19 pm
by Masr
Where can I get a trial version of this thing? :)

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Mon Mar 02, 2015 1:17 pm
by Support
Masr wrote:Where can I get a trial version of this thing? :)
No trial now. Contact sales department.

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Wed Mar 04, 2015 8:14 pm
by giancarlo
tumburu wrote:A change log would be useful. And I mean that for the whole Aqua line updates.
We are working on it.
I think we'll build a common log for the engine (which is the most important log in my opinion). Other things are already documented on the forum (ie when a new release is ready we even open a new topic).

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Wed Mar 04, 2015 8:17 pm
by RJHollins
Excellent ! and Thank-you :)

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Thu Mar 05, 2015 2:54 am
by tumburu
giancarlo wrote:
tumburu wrote:A change log would be useful. And I mean that for the whole Aqua line updates.
We are working on it.
I think we'll build a common log for the engine (which is the most important log in my opinion). Other things are already documented on the forum (ie when a new release is ready we even open a new topic).

That's good to know, but I'd rather have that in the dashboard instead of searching through the forum. It would be a lot better and more organized, I mean, how hard is it to write a small note with the changes and upload it in the 'docs' folder of the plugin?

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Fri Mar 06, 2015 12:54 pm
by matahone
+1 for 48 kHz. Much wow! Instant customer! Maximum want!

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Mon Mar 09, 2015 10:53 pm
by giancarlo
ironed bugs, a new version is going to be tested

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Thu Mar 12, 2015 5:29 am
by ianc
An update,thumbs up and good work guys, I only got to trying it last week. Sounds good but every time I nearly got it setup it chose to crash and was the only plug running or not as it turned out :o , so fingers crossed as some mastering to do next week.

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Thu Mar 19, 2015 8:54 pm
by DeNto
Hey Ho Guys,

i can see te rel G updates on my dashboard.
..so is there the new tech running??

best wishes

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Thu Mar 19, 2015 9:46 pm
by theheliosequence
DeNto wrote:Hey Ho Guys,

i can see te rel G updates on my dashboard.
..so is there the new tech running??

best wishes
No, I believe this isn't the new Core6. Ivory will be the first plugin to utilize Core6. Sounds like Green, Amber and Magenta will all be updated to Core6 2nd Quarter of 2015. No word on the compressors getting the Core6 treatment yet...
b

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Thu Mar 19, 2015 10:51 pm
by Andrums
While waiting for Core6,please update Titanium to 1.3.903

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Thu Mar 19, 2015 11:35 pm
by Support
Andrums wrote:While waiting for Core6,please update Titanium to 1.3.903
If you are in VST2 world you can update manually. Contact me thru a support ticket.

Re: Titanium (multiband compressor)

Posted: Fri Mar 20, 2015 4:39 am
by tumburu
On OSX too?