Will Blue EQ work in Logic X (64 bit)?

Share your experience, tips & tricks, show off your music.
Post Reply
Heathen77
User Level 0
User Level 0
Posts: 1
Joined: Tue Nov 26, 2013 5:52 am

Will Blue EQ work in Logic X (64 bit)?

Post by Heathen77 » Sun Apr 26, 2015 9:10 pm

Hi, just wondering if the Acqua Blue EQ can be used in Logic X as an AU. If not, how can I use it in Logic X?

thomasd
User Level VII
User Level VII
Posts: 73
Joined: Fri Nov 19, 2010 6:49 am

Re: Will Blue EQ work in Logic X (64 bit)?

Post by thomasd » Mon Apr 27, 2015 12:05 am

Yes! it's AU 64 bit.
Macbook Pro 2013, Apogee Symphony IO Thunderbolt,
Logic Pro 10.2 , Protools 12, Cubase 8.5,Nebula Server, all Aqua's.
Acustica Audio dealer for the Netherlands
http://www.dippelstudio.nl, http://www.dippel.nl

mathias
Expert
Expert
Posts: 2758
Joined: Wed Mar 31, 2010 12:25 am
Location: South-West Germany

Re: Will Blue EQ work in Logic X (64 bit)?

Post by mathias » Mon Apr 27, 2015 12:10 am

and it sounds gorgeous! :D
system 1: windows 8 32 bit - samplitude pro x3, waveform 9 (tracktion), reaper
system 2: mac osx el capitan - reaper(64bit), waveform 9 (64bit), mixbus 6

both systems on: macbook pro (late 2009), core 2 duo 3,06 ghz, 4 gb ram, graphic: nvidia geforce 9600M GT 512 MB

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3683
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: Will Blue EQ work in Logic X (64 bit)?

Post by Support » Mon Apr 27, 2015 5:34 pm

Blue 1.3.907 OSX VST2/AU 32 and 64 bits already in customer downloads section from 23/03/2015.
Best regards,
Acustica Audio help-desk service and support.
https://www.acustica-audio.com/
Acustica Audio is a trademark of Acusticaudio SRL.

To contact Acustica Audio support go to the ‘Support’ in your Acustica Audio account.
We do not provide support via social networks, public forums, Acustica Audio forums, or email accounts.

Post Reply