Red eq

Share your experience, tips & tricks, show off your music.
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11158
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Red eq

Post by giancarlo » Tue Jul 22, 2014 10:00 pm

pleplo wrote:
giancarlo wrote:maybe you want to use it in nebula setups, or nebulaman
Make sens Giancarlo :) thanks for the awesome job.
btw Aqua knobs are getting better. love the ALT key to make it smooth. I just dont like that when I touch back the knobs it reset back to where I clicked.. not like most algo plugins. also numerical show/edit would be great.else its ok. make you use more your ears and feel more hardware like I guess :D
we are going to implement linear mode

dacaveprods
Member
Member
Posts: 250
Joined: Tue Mar 30, 2010 11:36 pm

Re: Red eq

Post by dacaveprods » Tue Jul 22, 2014 11:13 pm

giancarlo wrote:we are adding it to our installer. Just rename it and overwrite existing dll (are you on windows, correct?)
Sorry "Overwrite" Where/What??? Yes Windows XP is the OS...If u talking Overwriting the REDEQ, dll did that with errors n different GUI...Reverted.

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11158
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Red eq

Post by giancarlo » Wed Jul 23, 2014 1:21 am

rename exactly

redeq.dll

or wait for next installer

User avatar
DavidMeShow
Member
Member
Posts: 217
Joined: Wed Feb 16, 2011 6:29 am

Re: Red eq

Post by DavidMeShow » Wed Jul 23, 2014 1:42 am

Wow ! :shock: Magic on electric guitars ! :o Thanks a lot Acustica ! I would like if someone could tell me the name of the original device in a private message. :P I will use this one on my next projects with pleasure ! :D

jorismak
Vip Member
Vip Member
Posts: 356
Joined: Fri Nov 16, 2012 4:49 am

Re: Red eq

Post by jorismak » Wed Jul 23, 2014 10:43 am

avast reports a virus in the installer downloaded here from the Dashboard. (You download a .zip file for Windows x64, inside the .zip file is the .exe installer, which gets an 'Evo-Gen' warning. That's a common name for 'suspicious behaviour' in the executable, not a real virus threat).

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3560
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: Red eq

Post by Support » Wed Jul 23, 2014 11:11 am

dacaveprods wrote:Sorry "Overwrite" Where/What??? Yes Windows XP is the OS...If u talking Overwriting the REDEQ, dll did that with errors n different GUI...Reverted.
Read the support ticket.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com

alriccu
User Level I
User Level I
Posts: 15
Joined: Tue Nov 02, 2010 1:13 pm

Re: Red eq

Post by alriccu » Wed Jul 23, 2014 11:14 am

Is the installer of redeq SAfe?

"If your Avast Antivirus or Avast Internet Security has detected a Win32:Evo-gen [Susp] virus, then your computer might be infected with malware.
Win32:Evo-gen [Susp] is a generic detection used by Avast Antivirus, Avast Internet Security and other antivirus products from Avast for a file that appears to have trojan-like features or behavior.
Because this detection is generic, it means that the malicious behavior exhibited by files detected as Win32:Evo-gen [Susp] can vary from once instance of this detection to the next"

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3560
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: Red eq

Post by Support » Wed Jul 23, 2014 11:19 am

No problem or issues over our 20 beta tester team and our HQ computers in Lodi.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11158
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Red eq

Post by giancarlo » Wed Jul 23, 2014 1:58 pm

about avast: it is a false positive. It is caused by an upgrade we did to our protection engine, named scorpion. Avast detects the capability to load runnable code directly from memory.

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11158
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Red eq

Post by giancarlo » Wed Jul 23, 2014 1:59 pm

Funny thing, red eq does not use that piece of code at all (because it doesn't need protection at all). Anyway the code is compiled, and it is there. Keep in mind all our acqua plugins share the same executable dll library

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11158
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Red eq

Post by giancarlo » Wed Jul 23, 2014 5:42 pm

We are releasing version 1.3.758 for windows

Windows installer now has the option for legacy vstgui3 release, for the ones running old windows systems (like windows xp)

jorismak
Vip Member
Vip Member
Posts: 356
Joined: Fri Nov 16, 2012 4:49 am

Re: Red eq

Post by jorismak » Fri Jul 25, 2014 11:17 am

Is there a chance that there is a VSTGUI3 mode / version for the regular Nebula3Pro x64 DLL?

I sometimes get little hickups when changing parameters in nebula (like, dragging a knob and the audio starts 'stuttering' unless I let go of the knob). I already tried downgrading to 1.3.6 but it doesn't help, yet I have the memory that it wasn't always like this.

RedEq seems to work _perfectly_ so I'm wondering what it could be :).

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11158
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Red eq

Post by giancarlo » Fri Jul 25, 2014 12:29 pm

latest installer allows that

jorismak
Vip Member
Vip Member
Posts: 356
Joined: Fri Nov 16, 2012 4:49 am

Re: Red eq

Post by jorismak » Fri Jul 25, 2014 3:22 pm

Also for regular Nebula3? Non-acqua?

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11158
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Red eq

Post by giancarlo » Fri Jul 25, 2014 3:25 pm

still not!

Post Reply