Trinity EQ2

Share your experience, tips & tricks, show off your music.
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11121
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Trinity EQ2

Post by giancarlo » Sun May 18, 2014 9:12 pm

it is planned for this incoming week. We'll release also mac osx vst32/64 (au will be released just immediatly later).

It will implement a faster loading and less dropouts, especially when a band is turned on/off.

hubi123
Member
Member
Posts: 238
Joined: Wed Feb 26, 2014 4:48 pm

Re: Trinity eq v2

Post by hubi123 » Thu May 22, 2014 9:46 pm

yeeeeeeeeees, mac version finally!!
MAC PRO 2013 12CORE 32 GB RAM


STUDIO ONE 3
LOGIC X

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11121
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Trinity eq v2

Post by giancarlo » Thu May 22, 2014 11:03 pm

yes we are creating an incredible release! you will understand....

User avatar
Melon_Jack
Member
Member
Posts: 280
Joined: Thu Apr 01, 2010 12:55 am
Contact:

Re: Trinity EQ2

Post by Melon_Jack » Thu May 29, 2014 2:03 pm

I'm curious. From which hardware it was sampled?
Sorry for my bad english =))

User avatar
Antonello
God Administrator
God Administrator
Posts: 345
Joined: Sun Sep 16, 2012 10:05 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Trinity EQ2

Post by Antonello » Thu May 29, 2014 2:33 pm


User avatar
ce1909
Member
Member
Posts: 270
Joined: Sat Feb 04, 2012 6:16 pm

Re: Trinity EQ2

Post by ce1909 » Thu May 29, 2014 3:37 pm

I have it installed & see there's both Trinity 1 & 2 , now I'm getting 'Please authorize' for EQ2....

So now & in the future I'll need separate auths. for each version, correct?

How do I uninstall v1, just delete the old files?
Will I need a new auth if I decide re-install v1 again or can I use the original?

User avatar
Antonello
God Administrator
God Administrator
Posts: 345
Joined: Sun Sep 16, 2012 10:05 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Trinity EQ2

Post by Antonello » Thu May 29, 2014 4:27 pm

ce1909 wrote:I have it installed & see there's both Trinity 1 & 2 , now I'm getting 'Please authorize' for EQ2....

So now & in the future I'll need separate auths. for each version, correct?

How do I uninstall v1, just delete the old files?
Will I need a new auth if I decide re-install v1 again or can I use the original?
So now & in the future I'll need separate auths. for each version, correct?
Yes

Will I need a new auth if I decide re-install v1 again or can I use the original?
Yes, If you decide to re-install v1 again you can save the .aut (in the same computer!)

User avatar
ce1909
Member
Member
Posts: 270
Joined: Sat Feb 04, 2012 6:16 pm

Re: Trinity EQ2

Post by ce1909 » Sun Jun 01, 2014 12:17 am

Thanks
Last edited by ce1909 on Mon Jun 23, 2014 2:06 pm, edited 1 time in total.

User avatar
CoDee
User Level I
User Level I
Posts: 19
Joined: Tue Apr 30, 2013 1:01 pm
Location: New York City
Contact:

Re: Trinity EQ2

Post by CoDee » Sat Jun 07, 2014 1:46 pm

Is the Trinity based on The N**e 1073?
Hardware, plugins, and all that jazz.

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11121
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Trinity EQ2

Post by giancarlo » Sat Jun 07, 2014 2:17 pm

it is an altec console

Post Reply