Trinity EQ2

Share your experience, tips & tricks, show off your music.
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11148
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Trinity EQ2

Post by giancarlo » Sun May 18, 2014 9:12 pm

it is planned for this incoming week. We'll release also mac osx vst32/64 (au will be released just immediatly later).

It will implement a faster loading and less dropouts, especially when a band is turned on/off.

hubi123
Member
Member
Posts: 240
Joined: Wed Feb 26, 2014 4:48 pm

Re: Trinity eq v2

Post by hubi123 » Thu May 22, 2014 9:46 pm

yeeeeeeeeees, mac version finally!!
MAC PRO 2013 12CORE 32 GB RAM


STUDIO ONE 3
LOGIC X

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11148
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Trinity eq v2

Post by giancarlo » Thu May 22, 2014 11:03 pm

yes we are creating an incredible release! you will understand....

User avatar
Melon_Jack
Member
Member
Posts: 280
Joined: Thu Apr 01, 2010 12:55 am
Contact:

Re: Trinity EQ2

Post by Melon_Jack » Thu May 29, 2014 2:03 pm

I'm curious. From which hardware it was sampled?
Sorry for my bad english =))

User avatar
Antonello
God Administrator
God Administrator
Posts: 344
Joined: Sun Sep 16, 2012 10:05 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Trinity EQ2

Post by Antonello » Thu May 29, 2014 2:33 pm


ce1909
Member
Member
Posts: 275
Joined: Sat Feb 04, 2012 6:16 pm

Re: Trinity EQ2

Post by ce1909 » Thu May 29, 2014 3:37 pm

I have it installed & see there's both Trinity 1 & 2 , now I'm getting 'Please authorize' for EQ2....

So now & in the future I'll need separate auths. for each version, correct?

How do I uninstall v1, just delete the old files?
Will I need a new auth if I decide re-install v1 again or can I use the original?

User avatar
Antonello
God Administrator
God Administrator
Posts: 344
Joined: Sun Sep 16, 2012 10:05 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Trinity EQ2

Post by Antonello » Thu May 29, 2014 4:27 pm

ce1909 wrote:I have it installed & see there's both Trinity 1 & 2 , now I'm getting 'Please authorize' for EQ2....

So now & in the future I'll need separate auths. for each version, correct?

How do I uninstall v1, just delete the old files?
Will I need a new auth if I decide re-install v1 again or can I use the original?
So now & in the future I'll need separate auths. for each version, correct?
Yes

Will I need a new auth if I decide re-install v1 again or can I use the original?
Yes, If you decide to re-install v1 again you can save the .aut (in the same computer!)

ce1909
Member
Member
Posts: 275
Joined: Sat Feb 04, 2012 6:16 pm

Re: Trinity EQ2

Post by ce1909 » Sun Jun 01, 2014 12:17 am

Thanks
Last edited by ce1909 on Mon Jun 23, 2014 2:06 pm, edited 1 time in total.

User avatar
CoDee
User Level I
User Level I
Posts: 19
Joined: Tue Apr 30, 2013 1:01 pm
Location: New York City
Contact:

Re: Trinity EQ2

Post by CoDee » Sat Jun 07, 2014 1:46 pm

Is the Trinity based on The N**e 1073?
Hardware, plugins, and all that jazz.

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11148
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Trinity EQ2

Post by giancarlo » Sat Jun 07, 2014 2:17 pm

it is an altec console

User avatar
CoDee
User Level I
User Level I
Posts: 19
Joined: Tue Apr 30, 2013 1:01 pm
Location: New York City
Contact:

Re: Trinity EQ2

Post by CoDee » Sun Jun 08, 2014 5:16 pm

giancarlo wrote:it is an altec console
Thank you. May I ask, which model?
Hardware, plugins, and all that jazz.

drecchiarex
User Level IV
User Level IV
Posts: 40
Joined: Sun Apr 25, 2010 1:51 am

Re: Trinity EQ2

Post by drecchiarex » Fri Jun 13, 2014 2:15 am

Altec 9200? Don't recall that having this type of EQ.

nonstandardryder
Member
Member
Posts: 201
Joined: Sat Apr 24, 2010 5:23 am

Re: Trinity EQ2

Post by nonstandardryder » Wed Jul 02, 2014 7:52 pm

What is the latency like with this update? As it says it has been reduced. Just curious what is was reduced from and where it is now.

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 11148
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Trinity EQ2

Post by giancarlo » Wed Jul 02, 2014 10:23 pm

it is half than before.. but you could tune it editing xml file

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3462
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: Trinity EQ2

Post by Support » Thu Jul 03, 2014 7:41 pm

But you could tune it editing xml file
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com

Post Reply