Page 1 of 1

Acqua Plugins UI Not Rendering Correctly in Reaper

Posted: Mon Nov 26, 2018 7:24 pm
by wmayhem
Hi. I'm new to Reaper and am excited to take advantage of Reaper's CPU efficiency (compared with other DAWs).

Acustica Audio Acqua range of plugins are a big part of my motivation to try Reaper, as they take a lot of CPU.

On first instantiation of an Acqua plugin (Coral, Taupe, etc.), the UI does not render correctly and is useless. The graphic elements are all jumbled and overlapping.

Any insights/tips would be GREATLY appreciated.

Thanks much.

Re: Acqua Plugins UI Not Rendering Correctly in Reaper

Posted: Tue Dec 11, 2018 6:06 pm
by Support
We do not have this issue here, we are talking about 10 real computers and 30 virtual machines.

Re: Acqua Plugins UI Not Rendering Correctly in Reaper

Posted: Mon Dec 31, 2018 6:38 pm
by wmayhem
I'm running Windows 10. Please see screenshot for an example of the UI issue. Please help! Thanks.
2018-12-31_15-57-48.jpg

Re: Acqua Plugins UI Not Rendering Correctly in Reaper

Posted: Mon Dec 31, 2018 7:08 pm
by RJHollins
Strange ... nothing like that here [Reaper].

Have you used any other DAW ? The display correct ?