Acquas and automation - missing parameters

Tips & tricks, working results, technical support
Locked
User avatar
beingmf3
Vip Member
Vip Member
Posts: 384
Joined: Sun Apr 11, 2010 12:32 pm

Acquas and automation - missing parameters

Post by beingmf3 » Fri Nov 29, 2019 10:00 pm

I just realised that in almost all the Acquas that I own, one or the other parameter isn't mappable.
One example is AmethystEQ: "HF Frequency" and "Output Gain" are missing, I cannot map them to a controller.

In other Acquas, Navy or Sand, the behaviour is erratic. I move the "EQ type" knob, and "Frequency" is learned. After more than 10 attempts, it somehow works, but it takes forever, whereas in other plugins it's click-turn-click-turn-click-turn, you get the picture.

IMVHO the releases aren't release-ready. I hope we can use this absolutely necessary feature in the near future.
.

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3667
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: Acquas and automation - missing parameters

Post by Support » Mon Dec 02, 2019 12:18 pm

This is not a support platform, please use support to report errors.
Best regards,
Acustica Audio help-desk service and support.
https://www.acustica-audio.com/
Acustica Audio is a trademark of Acusticaudio SRL.

To contact Acustica Audio support go to the ‘Support’ in your Acustica Audio account.
We do not provide support via social networks, public forums, Acustica Audio forums, or email accounts.

Locked