NebulaMan 2 released

Additional software tools
User avatar
flaviusr
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 527
Joined: Tue Mar 25, 2014 7:35 pm
Location: Brasil

Re: NEW: NebulaMan 2 dev 3 released

Post by flaviusr » Mon Jun 23, 2014 2:24 am

Why it loaded just few vst plugins?

Thank you very much for your work!

F
Dual boot /LGA 2011 /i7 3820 /32 GB /GA-X79S-UP5 / osX 10.9.5 - Win 10
Mac Book Pro 2.4 Ghz / 8 Gb / osX 10.9.5
Prism Sound Lyra 2 - RME-Fireface UCX - Octamic XTC
Nebula 4 Cubase Pro 9.5 Wavelab Pro 9.5 Reaper 5.975 Ozone 8 Pro Tools 12.5

User avatar
zabukowski
Expert
Expert
Posts: 1583
Joined: Sun Mar 28, 2010 8:44 pm
Location: Ljubljana, Slovenia
Contact:

Re: NEW: NebulaMan 2 dev 3 released

Post by zabukowski » Mon Jun 23, 2014 6:52 am

flaviusr wrote:Why it loaded just few vst plugins?

Thank you very much for your work!

F
With this version, I am able to load every VST plugin i own, please be more specific.

Don't forget to set VST plugin path (settings) and choose proper arhitecture (x86, x64) of the plugins.

Zabukowski

User avatar
flaviusr
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 527
Joined: Tue Mar 25, 2014 7:35 pm
Location: Brasil

Re: NEW: NebulaMan 2 dev 3 released

Post by flaviusr » Mon Jun 23, 2014 3:58 pm

I see now, I was looking at the folder side, at left, and choosing one of the plugins folders there...
We must select VST 2.x plugins folder to see all the plugins at right side..
My mistake, sorry!
It is working perfect. :oops:
Thanks again.

F
Dual boot /LGA 2011 /i7 3820 /32 GB /GA-X79S-UP5 / osX 10.9.5 - Win 10
Mac Book Pro 2.4 Ghz / 8 Gb / osX 10.9.5
Prism Sound Lyra 2 - RME-Fireface UCX - Octamic XTC
Nebula 4 Cubase Pro 9.5 Wavelab Pro 9.5 Reaper 5.975 Ozone 8 Pro Tools 12.5

User avatar
Andymusikus
User Level III
User Level III
Posts: 34
Joined: Thu Mar 24, 2011 11:20 pm
Location: Dortmund, Germany
Contact:

Where can I find a demo license file for nebulaman2?

Post by Andymusikus » Thu Jul 17, 2014 9:55 am

Hi, I use nebulaman 1.52 successfully and just wanted to test V2.3. I am looking for about 1h around now and read that there must be a demo license file somewhere..
Any hint?
Thanks,Andy
Andreas Proske

User avatar
zabukowski
Expert
Expert
Posts: 1583
Joined: Sun Mar 28, 2010 8:44 pm
Location: Ljubljana, Slovenia
Contact:

Re: Where can I find a demo license file for nebulaman2?

Post by zabukowski » Thu Jul 17, 2014 10:40 am

Andymusikus wrote:Hi, I use nebulaman 1.52 successfully and just wanted to test V2.3. I am looking for about 1h around now and read that there must be a demo license file somewhere..
Any hint?
Thanks,Andy
Look at the first post of this thread ;)

User avatar
Andymusikus
User Level III
User Level III
Posts: 34
Joined: Thu Mar 24, 2011 11:20 pm
Location: Dortmund, Germany
Contact:

Re: Where can I find a demo license file for nebulaman2?

Post by Andymusikus » Thu Jul 17, 2014 8:00 pm

zabukowski wrote:
Andymusikus wrote:Hi, I use nebulaman 1.52 successfully and just wanted to test V2.3. I am looking for about 1h around now and read that there must be a demo license file somewhere..
Any hint?
Thanks,Andy
Look at the first post of this thread ;)
FAST AND EASY -THNX :D
Andreas Proske

User avatar
zabukowski
Expert
Expert
Posts: 1583
Joined: Sun Mar 28, 2010 8:44 pm
Location: Ljubljana, Slovenia
Contact:

Re: NEW: NebulaMan 2 dev 3 released

Post by zabukowski » Tue Aug 26, 2014 12:16 pm

License in the first post has been renewed.

Zabukowski

grabie
User Level VIII
User Level VIII
Posts: 81
Joined: Tue Nov 12, 2013 7:32 pm

Re: NEW: NebulaMan 2 dev 3 released

Post by grabie » Wed Aug 27, 2014 6:41 pm

Nice, thank you!

User avatar
dream
Member
Member
Posts: 231
Joined: Thu May 27, 2010 7:23 pm
Location: Los Angeles / Italy (Belluno)
Contact:

Re: NebulaMan 2 dev 3 released

Post by dream » Mon Sep 08, 2014 11:34 pm

Is there a way to import setups from the old system to a new computer?

It seems I managed to import only the list of programs (with 80% success because it didn't work 100% of the times) but the tweaks and custom parameters.


The setups were created with the same OS X and the the version 2 dev2, while on the new machine I have version 2 dev 3.
Mixing Engineer | Producer | Editing Audio Expert
http://www.davidefant.com

User avatar
zabukowski
Expert
Expert
Posts: 1583
Joined: Sun Mar 28, 2010 8:44 pm
Location: Ljubljana, Slovenia
Contact:

Re: NebulaMan 2 dev 3 released

Post by zabukowski » Tue Sep 09, 2014 8:49 am

What do you mean by "setups". Are you talking about NebulaMan or Nebula Setups ?

User avatar
dream
Member
Member
Posts: 231
Joined: Thu May 27, 2010 7:23 pm
Location: Los Angeles / Italy (Belluno)
Contact:

Re: NebulaMan 2 dev 3 released

Post by dream » Tue Sep 09, 2014 9:16 am

Hi Zab, so sorry, wrong 3D. I was taking about Nebula Setups 2.
I also realized I confused the version number.
Mixing Engineer | Producer | Editing Audio Expert
http://www.davidefant.com

User avatar
zabukowski
Expert
Expert
Posts: 1583
Joined: Sun Mar 28, 2010 8:44 pm
Location: Ljubljana, Slovenia
Contact:

Re: NebulaMan 2 dev 3 released

Post by zabukowski » Tue Sep 09, 2014 9:38 am

Is there a way to import setups from the old system to a new computer?
Yes you can move them easily.

Just copy the contents of the common folder.

/users/{username}/library/Application Support/Zabukowski/Nebula Setups

Then (re)create setups using Setups Manager.

To avoid possible problems, both old and new repositories should match.

User avatar
dream
Member
Member
Posts: 231
Joined: Thu May 27, 2010 7:23 pm
Location: Los Angeles / Italy (Belluno)
Contact:

Re: NebulaMan 2 dev 3 released

Post by dream » Wed Sep 10, 2014 5:40 am

Thanks zag, I'll try soon.
Mixing Engineer | Producer | Editing Audio Expert
http://www.davidefant.com

User avatar
zabukowski
Expert
Expert
Posts: 1583
Joined: Sun Mar 28, 2010 8:44 pm
Location: Ljubljana, Slovenia
Contact:

Re: NebulaMan 2 dev 3 released

Post by zabukowski » Fri Oct 17, 2014 10:34 am

License has been renewed (look at the first post).

Franci

User avatar
flaviusr
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 527
Joined: Tue Mar 25, 2014 7:35 pm
Location: Brasil

Re: NebulaMan 2 dev 3 released

Post by flaviusr » Sat Nov 01, 2014 10:53 pm

I downloaded the new license, valid until january 1st, but still saying that this will run as demo mode.. any advice? Flavius
Dual boot /LGA 2011 /i7 3820 /32 GB /GA-X79S-UP5 / osX 10.9.5 - Win 10
Mac Book Pro 2.4 Ghz / 8 Gb / osX 10.9.5
Prism Sound Lyra 2 - RME-Fireface UCX - Octamic XTC
Nebula 4 Cubase Pro 9.5 Wavelab Pro 9.5 Reaper 5.975 Ozone 8 Pro Tools 12.5

Post Reply