Installation fails in Win XP/32

Share your experience, tips & tricks, show off your music.
Post Reply
neilwilkes
User Level 0
User Level 0
Posts: 7
Joined: Wed May 19, 2010 6:52 pm
Location: London, England
Contact:

Installation fails in Win XP/32

Post by neilwilkes » Thu May 20, 2010 9:46 am

Image

Tried 3 times now, and get the same thing every time.
What to do??

User avatar
Mauri
User Level XI
User Level XI
Posts: 171
Joined: Fri Apr 23, 2010 9:08 pm
Location: Adelaide AU
Contact:

Re: Installation fails in Win XP/32

Post by Mauri » Thu May 20, 2010 2:23 pm

Hi, Neil,

Did you have an instance of Nebula open (in Cubase or other app) when you tried installing? Make sure you don't have other Windows programs/applications running as well.

Cheers,

Mauri.
Cubase 10.5 Pro x64 | W10 x64 Dual Boot on 2 SSDs + 4 SSDs for samples & project files | i7 5930K @ 4.7GHz | ASUS X99 Pro | 32GB RAM | RME HDSPe AIO | 2 x UAD2 Solo | Mackie HR624 MK2 | 2 x 24" BenQ LED monitors | WaveLab Elements 10 | N4 and many libraries| Aquamarine and Ultramarine.

neilwilkes
User Level 0
User Level 0
Posts: 7
Joined: Wed May 19, 2010 6:52 pm
Location: London, England
Contact:

Re: Installation fails in Win XP/32

Post by neilwilkes » Fri May 21, 2010 9:32 am

No, nothing open (I know how to install a plugin!!)
More info too.
Since this happened yesterday, when I booted up this morning all my NVidia Graphics drivers were missing - very scary.
I had to reinstall all graphics drivers - and the *only* thing I did yesterday was the attempted installation of this plugin.

That will teach me! There are definite problems with this installer that need to be fixed, IMHO - free or not, it is not stable.

User avatar
zabukowski
Expert
Expert
Posts: 1645
Joined: Sun Mar 28, 2010 8:44 pm
Location: Ljubljana, Slovenia
Contact:

Re: Installation fails in Win XP/32

Post by zabukowski » Fri May 21, 2010 10:46 am

I've installed Acquavox multiple times without a problem.

I have similar problem when installing latest Nebula upgrade. I had to stop local Nebula Server which was running in the background and then everything was OK (files were locked/in use).

Zabukowski

User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
Posts: 2861
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires
Contact:

Re: Installation fails in Win XP/32

Post by enriquesilveti » Fri May 21, 2010 9:01 pm

Hello Neil. You can ignore you already have it from N3 setup.

Saludos Enrique

PS: I'll replays your PM tommorow...
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (W10 1803 | OSX 10.13.6 | i7-4870 | 16 GB | 512 GB SSD)
SP4 (W10 1903 | i5-6300 | 8 GB | 256 GB SSD)
Digiface Dante | Lyra2 | Rednet AM2
VM U18 | VM W10 1803 | VM OSX 10.13
N4/NAT4 | SPX4 | RX7 | LN2C | SMAART8 | R5 | PT2019 | PX11 | NIK5

TWM
User Level 0
User Level 0
Posts: 4
Joined: Thu Apr 01, 2010 3:09 pm

Re: Installation fails in Win XP/32

Post by TWM » Tue Sep 01, 2015 2:28 am

I just installed AquaVox and Ochre into Sonar 8.5 on XP 64.
It seemed to install ok and shows up in Sonar but When I activate, all I get is an empty box with no UI.
Any ideas?

Thanks,
Todd

freds
User Level 0
User Level 0
Posts: 4
Joined: Mon May 03, 2010 10:10 pm

Re: Installation fails in Win XP/32

Post by freds » Tue Sep 01, 2015 10:39 am

Hello !

I have the same issue. No GUI on Windows XP 32-bit with Wavelab or Reaper...

Cheers

Fred

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3672
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: Installation fails in Win XP/32

Post by Support » Tue Sep 01, 2015 10:49 am

For technical support, submit a ticket from your Dashboard. We provide support even to free products.
Best regards,
Acustica Audio help-desk service and support.
https://www.acustica-audio.com/
Acustica Audio is a trademark of Acusticaudio SRL.

To contact Acustica Audio support go to the ‘Support’ in your Acustica Audio account.
We do not provide support via social networks, public forums, Acustica Audio forums, or email accounts.

Post Reply