Going crazy because of EQ!!!

Tips & tricks, working results, technical support
Tunca_Kucuk
User Level XI
User Level XI
Posts: 173
Joined: Wed May 15, 2013 8:28 pm

Going crazy because of EQ!!!

Post by Tunca_Kucuk » Wed Oct 23, 2013 7:09 pm

Hi,

I can capture all gears but not EQs! Everytime my results about -40dB with bad response.I can't capture any eq.WHY WHY WHY!?!?! :evil: :?: :!: :idea:

What i'm doing wrong? Please help me!

Thanks!
TK

User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
Posts: 2858
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires
Contact:

Re: Going crazy because of EQ!!!

Post by enriquesilveti » Thu Oct 24, 2013 5:56 pm

You are doing something wrong for sure!
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SSD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SSD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U16 | VM Win10 CU | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX6 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5

Tunca_Kucuk
User Level XI
User Level XI
Posts: 173
Joined: Wed May 15, 2013 8:28 pm

Re: Going crazy because of EQ!!!

Post by Tunca_Kucuk » Thu Oct 24, 2013 7:59 pm

enriquesilveti wrote:You are doing something wrong for sure!
I can't understand what is wrong. :?

I need info about it,really!
TK

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 10927
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Going crazy because of EQ!!!

Post by giancarlo » Sat Nov 02, 2013 6:26 pm

which session are you using? did you try sampling it as it was a preamp?

Tunca_Kucuk
User Level XI
User Level XI
Posts: 173
Joined: Wed May 15, 2013 8:28 pm

Re: Going crazy because of EQ!!!

Post by Tunca_Kucuk » Sat Nov 02, 2013 8:13 pm

giancarlo wrote:which session are you using? did you try sampling it as it was a preamp?
I'm using "Equaliser 2 knobs (3 kernels) - smooth2".When i try to sampling it as it was a preamp,i'm getting good responses.I can get eq curve.But when i try to sampling normal eq,it makes me crazy.
TK

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 10927
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Going crazy because of EQ!!!

Post by giancarlo » Mon Nov 04, 2013 1:01 am

post a picture of your MULTI setting... did you add rows in the upper section? remember you could edit only the lower section... follow our tutorial (about filters) step by step.

Tunca_Kucuk
User Level XI
User Level XI
Posts: 173
Joined: Wed May 15, 2013 8:28 pm

Re: Going crazy because of EQ!!!

Post by Tunca_Kucuk » Tue Nov 05, 2013 2:59 pm

giancarlo wrote:post a picture of your MULTI setting... did you add rows in the upper section? remember you could edit only the lower section... follow our tutorial (about filters) step by step.
.

I did't dad row to upper section.I will control but i sent my pc to service.When i get back,i will post picture.

Thanks.
TK

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 10927
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Going crazy because of EQ!!!

Post by giancarlo » Thu Nov 07, 2013 7:03 am

ok

Tunca_Kucuk
User Level XI
User Level XI
Posts: 173
Joined: Wed May 15, 2013 8:28 pm

Re: Going crazy because of EQ!!!

Post by Tunca_Kucuk » Sat Nov 23, 2013 7:06 pm

giancarlo wrote:post a picture of your MULTI setting... did you add rows in the upper section? remember you could edit only the lower section... follow our tutorial (about filters) step by step.
Really sorry for late response.

It's MULTI;

Image

And it's result;

Image

It's simple 1 Knob eq.
TK

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 10927
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Going crazy because of EQ!!!

Post by giancarlo » Mon Dec 02, 2013 11:39 pm

apart names did you change anything? did you change the template? is it still in the folder?
little test, use save as feature and send to me via email both files

Post Reply