Buttons not functioning

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
bobdemaa
User Level I
User Level I
Posts: 15
Joined: Sun Dec 08, 2013 2:11 am

Buttons not functioning

Post by bobdemaa » Thu Mar 26, 2020 3:26 am

So I've set about to create presets of all the Aquarius stuff I have so I can make sub folders for channel strips, compressors etc. And N4 loads programs so much faster than just the VST version etc. Problem I'm having here is that not every program functions as it should. For Example.

In Lime 2 Channel Strip, the compressor button will not engage. There's not way to get the compressor section to work.

In Crimson Compressor, The Insane Button and Side Chain button will not engage.

I imagine as I keep exploring I will find more like this. Can anyone else confirm this or know what is going on?

This is on Mac, 10.15.3 with VST3 and AU. Haven't tried the AAX version.

B.

bobdemaa
User Level I
User Level I
Posts: 15
Joined: Sun Dec 08, 2013 2:11 am

Re: Buttons not functioning

Post by bobdemaa » Thu Mar 26, 2020 5:58 am

I reinstalled Lime2 and that seems to have fixed the issue, but reinstalling Crimson had no change. The Insane and SC buttons do not engage.

I've randomly checked a few other programs and haven't seen any other issues yet.

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3672
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: Buttons not functioning

Post by Support » Thu Mar 26, 2020 11:03 am

The current N4 is not compatible with macOS Catalina.
Best regards,
Acustica Audio help-desk service and support.
https://www.acustica-audio.com/
Acustica Audio is a trademark of Acusticaudio SRL.

To contact Acustica Audio support go to the ‘Support’ in your Acustica Audio account.
We do not provide support via social networks, public forums, Acustica Audio forums, or email accounts.

Post Reply