logic pro 9 /snow leopard

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
migbelluc
User Level 0
User Level 0
Posts: 7
Joined: Sun Oct 31, 2010 2:00 am

logic pro 9 /snow leopard

Post by migbelluc » Sun Oct 31, 2010 10:59 pm

Hi I recently download nebula3 free and i install but in logic AU does not appear...
Can you help me with the installation?

zaminx
User Level XI
User Level XI
Posts: 183
Joined: Sun Mar 28, 2010 6:57 pm

Re: logic pro 9 /snow leopard

Post by zaminx » Sun Oct 31, 2010 11:27 pm

Im pretty sure that currently Nebula 3 will only install the vst versions as Au is still in Beta.

jessej
User Level 0
User Level 0
Posts: 1
Joined: Thu Sep 30, 2010 1:45 pm

Re: logic pro 9 /snow leopard

Post by jessej » Mon Nov 01, 2010 9:04 pm

If there is no AU version, them please add that info to your product page and to the Mac download info!

I just wasted one hour.

Thanks.

zaminx
User Level XI
User Level XI
Posts: 183
Joined: Sun Mar 28, 2010 6:57 pm

Re: logic pro 9 /snow leopard

Post by zaminx » Mon Nov 01, 2010 9:27 pm

Under the nebula 3 specifications page it does say vst

Remember vst was on Mac way before Au

Post Reply