CUDA help

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
fredrikberg
User Level III
User Level III
Posts: 36
Joined: Wed Mar 31, 2010 7:21 pm

CUDA help

Post by fredrikberg » Sat Jul 17, 2010 12:02 am

Hi!

I´m really stuck now.

I have a GT220 with Cuda support

win 7 64 bit
Cubase 64 bit
Cuda Toolkit 3.1 64 bit
Cudabridge 64 it (CudaBridge64 1.1.036)
NebulaCoreII64 (1.3.413)

In Disk page threre is N/A on bridge
and there is ! when I try to chage to Cuda in MAST on OptFreq.

Does anyone made it work and could share some tips!

Thanks!

Fredrik Berg, Sweden

User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
Posts: 2858
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires
Contact:

Re: CUDA help

Post by enriquesilveti » Tue Jul 20, 2010 8:43 pm

Hello fredrikberg. Seems that AA CUDA Bridge can not see Nvidia CUDA Toolkit. I had the same problem when I install it first time into my x86 XP OS. CUDA Toolkit must be installed into C: not into programs files folder.

Uninstall AA CUDA Bridge and Nvidia CUDA Toolkit and try it again installing Nvidia CUDA Toolkit in C: and AA CUDA Bridge in the correct NebulaTempRepository folder
Attachments
SSExampleNVCUDA.JPG
SSExampleNVCUDA.JPG (207.75 KiB) Viewed 1753 times
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SSD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SSD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U16 | VM Win10 CU | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX6 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5

fredrikberg
User Level III
User Level III
Posts: 36
Joined: Wed Mar 31, 2010 7:21 pm

Re: CUDA help

Post by fredrikberg » Wed Jul 21, 2010 12:38 am

Hi!

Thanks for helping me out, but I´ve have tried that now a couple of times and it still doesn´t work.

One thing i have noticed is that there is no cudart.dll file anymore since CUDA version 3 I think. It´s now called
for example "cudart64_31_9.dll"
I have tried to copy it to VST/Acustica folder and also renaming it to "cudart.dll" which some other users of other CUDA programs have done with success.

?

Regards

Fredrik Berg

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 10926
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: CUDA help

Post by giancarlo » Wed Jul 21, 2010 6:04 am

so are you using cuda 3.1? if I'm not wrong we support 3.0 only

fredrikberg
User Level III
User Level III
Posts: 36
Joined: Wed Mar 31, 2010 7:21 pm

Re: CUDA help

Post by fredrikberg » Wed Jul 21, 2010 8:15 am

That solved it. I installed 3.0 instead and now it works.

Thanks

Fredrik Berg

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 10926
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: CUDA help

Post by giancarlo » Wed Jul 21, 2010 2:10 pm

good!

Post Reply