Nebula 4 in Cubase 10.15 (and other DAWS) DOES IT WORK?

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
MFX
User Level II
User Level II
Posts: 27
Joined: Sat Dec 18, 2010 5:21 am

Nebula 4 in Cubase 10.15 (and other DAWS) DOES IT WORK?

Post by MFX » Thu Mar 07, 2019 4:11 pm

Hi post here viewtopic.php?f=11&p=130417&sid=128b34b ... 32#p130417
and submitted a support ticket. I really need to try and resolve one way or the other prior to weekend.

Is there a reason im not getting a response either forums or support ticket.

Im being pretty patient and nice at the moment!!!

Thanks

M

ce1909
Member
Member
Posts: 280
Joined: Sat Feb 04, 2012 6:16 pm

Re: Nebula 4 in Cubase 10.15 (and other DAWS) DOES IT WORK?

Post by ce1909 » Thu Mar 07, 2019 5:32 pm

Not much help but I'm running N4 VST2 x64, 32GB ram, C10.5, Win 10 (Home) RME FireFace , all latest drivers & don't have your issue. I use Acqua, N4 together with all other mfg's ( PA, Slate, Waves, Softube , PSP) & it's been pretty stable.
VST3 was problematic so I don't install it for any Acustica product.

jockypooh123
User Level I
User Level I
Posts: 13
Joined: Tue Apr 02, 2019 6:39 pm

Re: Nebula 4 in Cubase 10.15 (and other DAWS) DOES IT WORK?

Post by jockypooh123 » Sun Jul 28, 2019 2:47 am

n4 is great in cubase - no probs at all - saves / loads super fast - no probs

Post Reply