N4 Time Variant presets not working upon reload in Logic Pro

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
simon1176f
User Level 0
User Level 0
Posts: 2
Joined: Wed Nov 24, 2010 1:13 pm

N4 Time Variant presets not working upon reload in Logic Pro

Post by simon1176f » Fri Sep 21, 2018 12:50 am

Sierra 10.12.6, Logic 10.4.1, Latest N4

Hi, I'm having a problem with any time variant presets I use with N4 where it works fine when I first load the plugin and setting but when I close the session and reopen it, and N4 instances with time variant settings are 'fixed' at one point of the LFO (as far as I can tell). The plugin is changing the audio but the LFO part is not sweeping up or down, is locked in one position. If I re load the preset it works as it should, but this has to be done to all the N4s I'm using with time variant settings. Same thing then happens if I save, close and reopen. All other N4 instances (eq, comp, reverb etc) work as they should. Any ideas?

Thanks!

simon1176f
User Level 0
User Level 0
Posts: 2
Joined: Wed Nov 24, 2010 1:13 pm

Re: N4 Time Variant presets not working upon reload in Logic Pro

Post by simon1176f » Fri Sep 21, 2018 1:37 am

Same thing happens if I restart core audio within logic while a project is open.

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3459
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: N4 Time Variant presets not working upon reload in Logic Pro

Post by Support » Fri Sep 21, 2018 10:15 am

Following topic viewtopic.php?f=7&t=484, report the wrong behaviour in a support ticket via help-desk: https://acusticaudio.freshdesk.com
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com

Post Reply