N4 programs

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
jonassjovaag
User Level II
User Level II
Posts: 22
Joined: Fri Apr 28, 2017 6:33 pm

N4 programs

Post by jonassjovaag » Fri Jul 06, 2018 11:13 am

Hi
Is it possible to create groups of programs in any way? For example using an eq where HF and LF are two programs, could these be grouped into one instance?

-J

User avatar
Support
Expert
Expert
Posts: 3462
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.
Contact:

Re: N4 programs

Post by Support » Fri Jul 06, 2018 7:46 pm

As user currently is not possible to chain N4 emulation presets, however, as developers more than one emulation presets is an Acqua Library for N4 as latest ones released from our official 3rd developers.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com

RJHollins
Expert
Expert
Posts: 3756
Joined: Sun Mar 28, 2010 5:53 pm

Re: N4 programs

Post by RJHollins » Fri Jul 06, 2018 10:52 pm

jonassjovaag wrote:
Fri Jul 06, 2018 11:13 am
Hi
Is it possible to create groups of programs in any way? For example using an eq where HF and LF are two programs, could these be grouped into one instance?

-J
additionally ...

Via N-4 SETUps, you can create a custom N-4 that contains your HP/LP filters [or whatever], for quick loading and switching.

You can also set a DEFAULT [d] Preset that auto-loads.
i7-5820k, MSI X99A Plus, 16 GIG Ram, Noctua NH-D14, Win-7 Pro [64-bit], Reaper-64

NVC [Nebula Virtual Controllers]

Post Reply