IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
andivax
User Level II
User Level II
Posts: 24
Joined: Fri Nov 19, 2010 5:17 pm

IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's

Post by andivax » Thu Apr 07, 2016 5:20 pm

hola!
I use Nebula Server 1.4.009 x64.
When I try to load NAT, it crashes.
IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's.
I have checked Windows/system32 folder - I found those DLL's there.
Please help! )

User avatar
himhui
Expert
Expert
Posts: 1172
Joined: Sun Mar 28, 2010 6:04 pm

Re: IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's

Post by himhui » Thu Apr 07, 2016 5:23 pm

Try to install it again...
if it doesn't work, uninstall first and then install again..
97v4 /Win10 x64 /64G ram /Nvidia Quadro K620
Reaper 5.7/X-Touch
Prism Orpheus /RME Babyface Pro

User avatar
Tim Petherick
Expert
Expert
Posts: 1638
Joined: Sat Apr 17, 2010 4:07 pm
Location: Bath , Uk

Re: IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's

Post by Tim Petherick » Thu Apr 07, 2016 5:32 pm

My guess it's related to x86 version of nebula missing.
Nat is x86 so it was probably installed when you had a x86 version.

When you uninstalled, those files were probably cleaned.

User avatar
flaviusr
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 286
Joined: Tue Mar 25, 2014 7:35 pm
Location: Brasil

Re: IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's

Post by flaviusr » Thu Apr 07, 2016 5:59 pm

try to put the IPPCORE-7.0 file on the same folder as NAT. Copy and paste there.
Dual boot /LGA 2011 /i7 3820 /32 GB /GA-X79S-UP5 / osX 10.9.5 - Win 10
Mac Book Pro 2.4 Ghz / 8 Gb / osX 10.9.5
Prism Sound Lyra 2 - RME-Fireface UCX - Octamic XTC
Nebula 4 Cubase Pro 9 Wavelab Pro 9 Reaper 5.35 Ozone 7 Pro Tools 12.5

andivax
User Level II
User Level II
Posts: 24
Joined: Fri Nov 19, 2010 5:17 pm

Re: IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's

Post by andivax » Thu Apr 07, 2016 6:14 pm

flaviusr wrote:try to put the IPPCORE-7.0 file on the same folder as NAT. Copy and paste there.
just tried to make this with no luck.
NAT.exe doesn't asks for those DLL's but crashes with error 0xc000007b. may be x64 DLL's is not suitable for my NAT ))

andivax
User Level II
User Level II
Posts: 24
Joined: Fri Nov 19, 2010 5:17 pm

Re: IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's

Post by andivax » Thu Apr 07, 2016 9:04 pm

SOLVED!
I d/l x86 installer. Run it and choose "upgrade".
it was obvious. NAT is x86 app (as Tim Petheric said).

Post Reply