Nebula suddenly stopped working today - Authorization missin

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
sergef50
User Level II
User Level II
Posts: 23
Joined: Sat Apr 10, 2010 3:41 pm

Nebula suddenly stopped working today - Authorization missin

Post by sergef50 » Thu Nov 28, 2013 5:03 pm

Hey guys,

So yeah booted up today, absolutely no changes to my system or the files nebula is using or there locations.

But it wont boot up now, says authorization missing?

How can i fix this?

sergef50
User Level II
User Level II
Posts: 23
Joined: Sat Apr 10, 2010 3:41 pm

Re: Nebula suddenly stopped working today - Authorization mi

Post by sergef50 » Thu Nov 28, 2013 5:20 pm

Installed the update 0.602 and now its saying Authorization send this series and then a 10 digit serial.

sergef50
User Level II
User Level II
Posts: 23
Joined: Sat Apr 10, 2010 3:41 pm

Re: Nebula suddenly stopped working today - Authorization mi

Post by sergef50 » Thu Nov 28, 2013 5:27 pm

Ok re-uploaded my .ser and ran the authorization exe again and it seems to be back working.

Strange how that happened randomly like that tho?

User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
Posts: 2858
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires
Contact:

Re: Nebula suddenly stopped working today - Authorization mi

Post by enriquesilveti » Thu Nov 28, 2013 8:34 pm

sergef50 wrote:Ok re-uploaded my .ser and ran the authorization exe again and it seems to be back working.

Strange how that happened randomly like that tho?
You were running Nebula in DEMO mode or with a wrong key.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SSD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SSD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U16 | VM Win10 CU | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX6 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5

Masr
User Level V
User Level V
Posts: 50
Joined: Wed Mar 31, 2010 12:06 am

Re: Nebula suddenly stopped working today - Authorization mi

Post by Masr » Fri Nov 29, 2013 11:59 am

The same thing happened to me today too. Isn't this strange? I hope that the reinstall will fix this for me later tonight too. :?

User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
Posts: 2858
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires
Contact:

Re: Nebula suddenly stopped working today - Authorization mi

Post by enriquesilveti » Fri Nov 29, 2013 12:37 pm

Masr wrote:The same thing happened to me today too. Isn't this strange? I hope that the reinstall will fix this for me later tonight too. :?
Install you key. Reinstall setup or upgrade it's the wrong way to fix something that was never broken.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SSD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SSD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U16 | VM Win10 CU | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX6 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5

zwatrif
User Level V
User Level V
Posts: 53
Joined: Mon Dec 06, 2010 8:16 am

Re: Nebula suddenly stopped working today - Authorization mi

Post by zwatrif » Fri Nov 29, 2013 8:34 pm

This happened to me too last night. I re-uploaded my .ser and downloaded/installed new authorization files. Working fine now. Just a little bit of a PITA, but no big deal. :-)

jorismak
Vip Member
Vip Member
Posts: 356
Joined: Fri Nov 16, 2012 4:49 am

Re: Nebula suddenly stopped working today - Authorization mi

Post by jorismak » Fri Dec 06, 2013 4:13 pm

you can count another one.

Out of nowhere (as in, nothing has changed, installed or done to this PC) Nebula refused to load with a message 'Authorization: send this serial xxxxx'.

Absolutely don't like the idea that something changed or was time-bombed for no reason. I kinda hope it's just a stupid bug.

Gonna try if I can reinstall my authorization, otherwise have to reupload my .ser and request a new one which is a pain since _now_ is when I want to use it.

jorismak
Vip Member
Vip Member
Posts: 356
Joined: Fri Nov 16, 2012 4:49 am

Re: Nebula suddenly stopped working today - Authorization mi

Post by jorismak » Fri Dec 06, 2013 4:22 pm

Reinstalling my Nebula3License.exe worked without having to reupload, thank god.

So something seemed to have altered my init.n2p / init.n2v out of nowhere (it had a modification time of 2013-12-03, which was weird. the version from my license has 2012-11-26 so something touched my init.n2p?!)

Post Reply