Problems with the Libraries

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
Mojoe
User Level II
User Level II
Posts: 22
Joined: Wed Sep 14, 2011 9:19 am

Problems with the Libraries

Post by Mojoe » Fri Sep 16, 2011 10:31 am

Are there any Presets with Nebula3 Pro?

I have download all packs from the User Area and install it to Nebula 3 Pro.
But they dont show in the Libraries Menu.
My Plugins is registered, i use Studio One Pro.

How can i fix this.
All Extensions i have installed are shown in the file structure of Nebula 3 Pro.

Mojoe
User Level II
User Level II
Posts: 22
Joined: Wed Sep 14, 2011 9:19 am

Re: Problems with the Libraries

Post by Mojoe » Fri Sep 16, 2011 12:09 pm

Ok i have found out that i need an Authorization File to register full Version.
Lets do this and see if it works.


One Question, what are the best settings for CUDA Support?, there are so many options.

Mojoe
User Level II
User Level II
Posts: 22
Joined: Wed Sep 14, 2011 9:19 am

Re: Problems with the Libraries

Post by Mojoe » Fri Sep 16, 2011 12:46 pm

Where can i find a Manual?

User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
Posts: 2858
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires
Contact:

Re: Problems with the Libraries

Post by enriquesilveti » Sat Sep 17, 2011 6:31 pm

Mojoe wrote:Are there any Presets with Nebula3 Pro?

I have download all packs from the User Area and install it to Nebula 3 Pro.
But they dont show in the Libraries Menu.
My Plugins is registered, i use Studio One Pro.

How can i fix this.
All Extensions i have installed are shown in the file structure of Nebula 3 Pro.
http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SSD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SSD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U16 | VM Win10 CU | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX6 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5

User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
Posts: 2858
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires
Contact:

Re: Problems with the Libraries

Post by enriquesilveti » Sat Sep 17, 2011 6:32 pm

Mojoe wrote:Ok i have found out that i need an Authorization File to register full Version.
Lets do this and see if it works.


One Question, what are the best settings for CUDA Support?, there are so many options.
http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SSD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SSD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U16 | VM Win10 CU | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX6 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5

User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
Posts: 2858
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires
Contact:

Re: Problems with the Libraries

Post by enriquesilveti » Sat Sep 17, 2011 6:33 pm

Mojoe wrote:Where can i find a Manual?
http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SSD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SSD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U16 | VM Win10 CU | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX6 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5

Mojoe
User Level II
User Level II
Posts: 22
Joined: Wed Sep 14, 2011 9:19 am

Re: Problems with the Libraries

Post by Mojoe » Sat Sep 17, 2011 6:47 pm

enriquesilveti wrote:
Mojoe wrote:Where can i find a Manual?
http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic


Link is Dead

User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
Posts: 2858
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires
Contact:

Re: Problems with the Libraries

Post by enriquesilveti » Sat Sep 17, 2011 7:10 pm

Link is Dead
Thank you for report. We will upload new one ASAP.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SSD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SSD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U16 | VM Win10 CU | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX6 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5

Post Reply