Input and drive for effect.

Tips & tricks, working results, technical support
Post Reply
tbentley
User Level XI
User Level XI
Posts: 176
Joined: Mon Feb 28, 2011 8:17 am

Input and drive for effect.

Post by tbentley » Thu Aug 18, 2011 5:19 pm

I wanted to know do most programs like tape and console have effect audio when you turn them on. Or do you have drive or increase input to start effects.

User avatar
TranscendingMusic
Expert
Expert
Posts: 1207
Joined: Sat Mar 27, 2010 7:01 am
Location: USA
Contact:

Re: Input and drive for effect.

Post by TranscendingMusic » Thu Aug 18, 2011 7:30 pm

No, you can simply place these in the audio path and they will affect the audio in some way. Remember Nebula represents, functionally, more realism and is more akin to an analog path inherently than the digital linear "on/off" nature of most vst's. Although there are a few traditional vst's out there that are starting to cleverly implement this aspect...anyway...
Bob
mixing | mastering
Win 10 x64 | Cubase 9.5 Pro x64 |
Sonar Platinum x64 | 3930K(OC)

tbentley
User Level XI
User Level XI
Posts: 176
Joined: Mon Feb 28, 2011 8:17 am

Re: Input and drive for effect.

Post by tbentley » Thu Aug 18, 2011 8:12 pm

K thanks. I was messing with the input and out on ever nebula instance. I thought the effect start with raising input or drive. Thanks for clearing this up.

Post Reply