upgrading from 3 to server / installation

Tips & tricks, working results, technical support
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 10906
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: upgrading from 3 to server / installation

Post by giancarlo » Wed Sep 28, 2011 10:11 pm

[email protected]
you miss a dll installed even by version n, strange

User avatar
giancarlo
Founder
Founder
Posts: 10906
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: upgrading from 3 to server / installation

Post by giancarlo » Wed Sep 28, 2011 10:15 pm

close all your applications before installing it

Famousbyfive
User Level I
User Level I
Posts: 18
Joined: Fri Jun 10, 2011 12:18 am

Re: upgrading from 3 to server / installation

Post by Famousbyfive » Thu Oct 06, 2011 10:44 pm

I got it working but its still more cpu intensive than 1.3.451. Ill stick with that until i buy a dedicated machine for that. Thanks for the help

Post Reply